bun venit!

Sper să nu va întristaţi citind ;)

marți, 14 decembrie 2010

Cadourile astea...






Mda... tre sa cumpar un cadou unui baiat, care cred ca nu ma sufera deloc:)) si totusi vreau sa iau un cadou pe masura lui :-?. Si e greu. Pana si pt unii prieteni e greu mai ales pt un coleg, n-am nici-o idee:D

Pe langa asta afara ningeeee din nou!!!
Imi amintesc cum ne bateam cand eram pici cand M primea un bulgare in fata nu conta cine era trebuia sa ma razbun. Si bine daca primeameu ori ma razbunam sau daca erau mai najpa loviturile nu mai vorbeam cu colegii aceea "care nu stiu sa se joace" =)) Stateam si dupa ore uneori numai sa ne udam pana la piele. Ce vremuri 8-> :))

Si totusi ce cadou sa fac unui baiat :-? ??Joi nu stiu, vineri nu pot dar sambata parca vad ca toata dimineata o sa fiu in magazine negasind ceva ce sa ma multumeasca.
Si daca nu gasesc si nu gasesc o sa recurg la ciocolata=)). Eu o ador pe cea alba :X e cea mai buna... Si cum nu ii stiu preferintele o sa merg pe ciocolata ciocolata :D :)) [asta doar daca nu gasesc ceva mijto :D]

in mare cam asta e :-?


Mai e ceva :)) azi la chimie sa luat curentul :)) a fost ciudat si haios :d pacat ca nu s-a facut bezna ar fi fost mijtooooo :))
De la scoala altceva habar n-am :-?

In schimb la teatru Coana Zamfira nea dat pe spate cu costumatia ei=))
Si duminicaaaa :-ss intrun fel abia astept =)) si totusi mie frica vor fi oameniii =)) adica multiiii. Varul Leonil :)) parca vad ca iar o sa ma loveasca si o sa ma apuce rasu si o sa uit replicile =)), cum mia facut azi.

Totusi ningeeeee!!!! Vreau sa imbulgaresc pe cineva ;;)


Si cel mai si important ce cumpar pt colegutul meu =))?? [accept orice sugestie ;;)]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu